Over ons

Friet sinds 2001. Ons verhaal begon met een snackwagen in Dronten-West. In 2008 bakken we friet en meer in ons eigen pand aan De Dommel 2 in Dronten.

LunchkaartDinerkaart
Tekst 'Met Aandacht'

Ons verhaal begon in 2001 met onze snackwagen in Dronten-West. Soms stonden er wel 30 auto’s op de standplaats op hun bestelling te wachten. Dat we moesten groeien was zeker.

Een pand aan de Dommel stond al 5 jaar op een nieuwe eigenaar te wachten. Dat werden wij. We moesten 480m2 vullen, dat het alleen een snackbar moest worden was daarmee van de baan.

Het werd een cafetaria, de FrieteRia, met een brasserie, de BrasseRia, met een vergaderruimte. Na een verbouwing van 11 weken was het klaar. Onlangs is er na 8 jaar weer gerestyled en is alles weer nieuw. Zo blijven we up to date en steeds weer vernieuwend en dat is onze kracht.

Met onze dromen hebben we veel bereikt. Zo waren we de meest markante horecaonderneming van Flevoland, werden twee jaar op rij verkozen tot de leukste snackbar van Flevoland, werd Ria MKB zakenvrouw van Flevoland en bereikten de 25e plaats in de nationale cafetaria top 100. Mijlpalen waar we super trots op zijn.

Wees welkom… bij FrieteRia & BrasseRia

De droom van Ria en Tom

Ria: “Is dit nu wat we willen?” Tom zei: “Rie we moeten blijven Dromen, want dromen zullen er altijd zijn…”

Ria en Tom BrasseRia FrieteRia
Welkom FrieteRia Dronten
Home made burger van FrieteRia
Interieur BrasseRia Dronten
Vergaderzaal BrasseRia FrieteRia Dronten
Lunchplank van BrasseRia