Adres

BrasseRia & FrieteRia
De Dommel 2
8253 PL Dronten

Openingstijden

Op zondagen is BrasseRia op reservering open voor feestjes en partijen va. 25 pers. Vraag de bediening of mail naar info@brasseria.nl voor een afspraak.

Vraag & Antwoord

Deze is onzichtbaar
Allergieën en voedselintolerantie

Wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie of-intolerantie en hebben uitgebreide informatie over alle allergenen in onze gerechten.

Wij hebben in ons assortiment glutenvrije producten, ook zijn er verschillende sausen glutenvrij en we kunnen u aan uw dieet wensen voldoen.

Informeer onze medewerkers als je een voedselallergie hebt. Wij helpen je dan bij het samenstellen van een juiste menukeuze. Helaas is kruisbesmetting in onze keuken niet 100% uit te sluiten.

Airconditioning

Ons restaurant beschikt over airconditioning.

Betaalmogelijkheden

Wij accepteren contant geld (Euro’s), pinpas (Maestro), credit card (Visa Card, Master Card en American Express), de dinercadeaukaart en natuurlijk onze eigen cadeaubonnen.

Groepen en gezelschappen

Ons restaurant kan een gezelschap tot maximaal 55 personen herbergen. De zaal is geschikt voor maximaal 30 personen. Voor grote groepen raden wij aan vooraf te reserveren. Bekijk onze arrangementen.

Huisdieren

Uw hulphond is in ons restaurant toegestaan. Overige huisdieren helaas niet.

Openbaar vervoer

Ons restaurant is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Parkeergelegenheid

Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur.

Reserveren

Vooraf reserveren is niet verplicht, wel verstandig zodat we u bij drukte niet te hoeven teleurstellen. U kunt hier online reserveren.

Rolstoeltoegankelijk

Er is een invalide toilet aanwezig en de zaak is drempelvrij, u kunt gemakkelijk met een rolstoel of scootmobiel bij ons naar binnen, voor de slechtziende mensen hebben we onze menukaarten zo gemaakt dat deze te beluisteren zijn.

Terras

In de zomer beschikt ons restaurant over een terras met 28 zitplaatsen.

Vergaderen

Ons vergaderruimte kan een gezelschap tot maximaal 24 personen herbergen. Bekijk onze vergaderarrangementen.

Gevel BrasseRia FrieteRia Dronten
Vergaderzaal
Vlaggen BrasseRia FrieteRia Dronten
Interieur BrasseRia Dronten
Tijd Interieur BrasseRia Dronten